€ / EUR

Vyberte menu

Ft / HU

€ / EUR

CZK

   BORKOS

Agátový med v amfore 270g

Chceme Vás oboznámiť s niečím úplne novým v našej ponuke – jemným agátovým medom 🍯.

Tento jedinečný produkt je teraz k dispozícii v našom eshope.

Ak ste niekedy premýšľali, ako obohatiť chuť svojej obľúbenej šálky kávy, máme pre Vás skvelú správu!

Agátový med nie je len skvelý doplnok k raňajkám či pečivu, ale je aj perfektným spoločníkom k Vášmu rannému alebo popoludňajšiemu kávovému rituálu.

Prídajte lyžičku tohto jemného medu do Vášho espressa a objavte úplne novú vrstvu chuti a sladkosti.

Agátový med v káve vytvára nezabudnuteľnú harmóniu, ktorá zanechá Váš jazyk blaženým a srdce spokojným.

Ponorte sa do sveta chutí a objavte túto jedinečnú kombináciu... Táto malá zmena môže z kávy vytvoriť niečo úplne mimoriadne.

Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme Vám nezabudnuteľné kávové zážitky s dotykom sladkého agátového medu! 🍯☕️

 

MED V KÁVE A ZDRAVIE ČLOVEKA

med pozostáva hlavne z glukózy a fruktózy.

Glukóza je jednoduchý cukor s ktorým si vie naše telo pomerne ľahko poradiť.
Fruktózu naše telo však až tak jednoducho nespáli a je dosť pravdepodobné , že sa premení neskôr na tuk.
 
Klasický biely cukor pozostáva z takzvaných disacharidov, ktoré sú trochu viac komplexné cukry.
V princípe disacharidy sa taktiež rozkladajú v našom tele na glukózu a fruktózu, problém je, že ho telo nevie tak rýchlo spracovať ako v prípade medu.
 
Tieto základné rozdiely nám taktiež prinášajú tri hlavné dôvody, ktoré zapríčiňujú to, koľko kalórií zostane v našom tele po konzumácií medu či cukru.
 
1. Med je na chuť podstatne sladší ako cukor, takže ho môžete pri sladení Vašej kávy použiť menej.
 
2. Vzhľadom na to, že cukry v mede dokáže naše telo spracovať rýchlejšie, je dosť veľká pravdepodobnosť, ž
e sa Vám ich menej uloží v podobe tuku na rozdiel od klasického bieleho cukru.
 
3. Cukry v mede majú nižší glykemický index ako tie v klasickom bielom cukre.
To v princípe znamená, že med má menší dopad na hladinu glukózy v krvi.
 
Keď to teda zhrnieme tak med má síce viac kalórií ako biely cukor , avšak cukry v mede sú pre naše telo vhodnejšie ako tie v klasickom bielom cukre.
Filter
Cena
Update cookies preferences